Taula Rodona amb Josep Tisora (boletaire), Salvador Casaseca (cuiner), Josep Fornell (mestre cansalader) i Pep Sala, (músic) |
Taller de les parts del porc a càrrec de cansaladers de Vic |
Inauguració a càrrec de la 1ª tinent d'alcalde de Vic, Anna Erra, el 2º tinent d'alcalde, Antoni Serrat i el president del Gremi d'Hostaleria d'Osona, Joan Naudó |
Fabià Contreras del restaurant Faves Comptades de Tavertet i Salvador Casaseca |
Els tallers i activitats varen fer gaudir al públic assistent |
Mestres cansaladers i mestres cuiners, quin goig! |
Toni Gonzàlez del restaurant Sant Jordi de Roda de Ter |
Taller de cuina del restaurant Sambucus de Manlleu amb el seu cuiner David Sanglas i el cansalader del mercat de Manlleu, Francesc |
Joan Naudó i Joan Roca, president del Consell Comarcal d'Osona. |
Salvador Casaseca |
Xavier Redón, mestre cerveser de la cerveseria artesana Ausesken |
El cuiner Albert Tomàs del restaurant Cal Fusté de Vic |
Joan Gea, cuiner i propietari del restaurant Foment de Tona |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada