dimecres, 27 de febrer del 2013

CUINERS DEL GREMI D'HOSTALERIA D'OSONA AL CORTE INGLES DE BARCELONA


LA GASTRONOMIA D’OSONA A BARCELONA, CUINERS I PRODUCTORS ARTESANS D’OSONA ES DONEN LA MÀ.

La tarda de dimecres, la cuina i els productes de qualitat d’Osona es varen trobar a la 5 ena planta del Corte Inglés de Barcelona.

El Consell Comarcal d’Osona,  impulsa des de fa temps  els productes locals i de qualitat de la Comarca d’Osona que va arribar al seu màxim exponent amb la presentació ara fa unes setmanes de la Guía de productes locals i de qualitat de la comarca d’Osona.

La primera de les accions, després d’aquesta presentació, és la mostra de productes agroalimentaris de qualitat del Corte Inglés de la diagonal de Barcelona. Fins el dia 8 de març, es poden trobar i comprar productes d’Osona en aquesta botiga temporal habilitada a la planta nº 5 del centre comercial, al costat del seu restaurant. Precisament va ser en aquest recinte on els cuiners del Gremi d’Hostaleria d’Osona, Salvador Casaseca i Fabià Contreras, varen posar les seves habilitats al serveis d’aquest excel·lents productes i amb la presencia de més de 60 persones varen oferir un show-cooking amb la intervenció de tots els productors presents a la mostra.

Cal remarcar que aquesta és una activitat més per la promoció de la candidatura de Vic, ciutat UNESCO de la Gastronomia