dilluns, 16 de març del 2009



Comencem avui amb una de les receptes del curs de la cuina de les àvies. Ara que els graus del termòmetres comencen a pujar i la primavera s’acosta, deixem per un moment la cuina d’hivern i anem a posar un toc fresc i exòtic a les nostres boques.

El mango no és una fruita amb llarga tradició a la nostra cuina, segurament més reconeguda per les noves generacións que no pas per qui ha fet aquesta recepta, és molt meritós adaptar nous productes a receptes que fins ara s'havien fet amb productes " de tota la vida ".




GELAT CASOLÀ DE MANGO



Ingredients:


½ litre de nata
3 o 4 mangos madurs
Sucre




Preparació:


Pelarem i tallarem a trossos els mangos.
Muntarem la nata amb la batedora.
Barrejarem els mangos amb la nata i 4 cullerades de sucre i ho abocarem en un motlle. Tot seguit el posarem al congelador.
Quan vulguem servir-lo, el podem fer a talls amb galetes o bé posar-lo en un plat acompanyat del que més ens agradi. BON PROFIT!