dilluns, 26 d’octubre del 2009

HUMOR I GASTRONOMIA

Anem a restaurants gastronòmics i no gosem ni tossir, recorden més les posades en escena d’alguns actes litúrgics, que no pas el què realment haurien de ser, una festa.
“Poca broma, esteu entrant a l’altar de la gastronomia, cal un respectuós silenci i un profund recolliment, “ moltes vegades aquest és el missatge que sembla ens vulguin donar quan passem el llindar de les portes del recinte diví.
Només és un restaurant, un lloc on anem a gaudir, on anem a trobar-nos amb els amics, amb familiars, amb gent que compartim el gust per les bones menges, on anem a passar una bona estona.
En el món gastronòmic vinícola, passa tres quarts del mateix, en un tast de vi, passem vergonya de no saber-ne més i en excusem de ser tant ignorants, davant un sommelier que intenta constantment cercar aquell adjectiu rebuscat, que encara ens farà sentir més insignificants.
Els del Celler Espelt de l’Empordà, no estan per orgues, els mateixos treballadors son els actors d’aquesta divertidíssima creació, no us ho perdeu.