![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgSXm7E8z4z40YD7blp0n0C33vdhTzCTSpC0TDc44bViyTWo86k_v8GioXQv3IViamWOuDAe4svGqrYG6zkp2mA97pKpa3NKx-JhuZAyEOhUOuy9quZ0IdI7G3ZDag6shSW2NF6-t2F-mR/s200/tofona+blanca.jpg)
Descobreix els secrets de la tòfona blanca amb el xef italo-suís, Massimiliano Mariotta, un dels més grans experts en la ( Tuber Magnatum Pico ). Els secrets de la conservació, el transport des de Itàlia a tot el món, i de l’adaptació a la cuina d’aquesta joia de la gastronomia italiana.
El forner Xavier Puigseslloses, del forn sant Jordi de Folgueroles, explicarà la seva experiència en la elaboració de pans amb tòfona.
DIMARTS 3 DE NOVEMBRE
Lloc: “AULA DEMO” Escola d’Hostaleria d’Osona
Passeig de la Suïssa s/n TONA
Hora: 16’30h. Sessió magistral dirigida a professionals i alumnes
Gratuït, prèvia inscripció al 695995327 o a gerent@osonagastronomia.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada