divendres, 18 de desembre del 2009

INAUGURACIÓ DE LES AULES FORMATIVES

Aquest dimarts dia 15 de desembre, es van inaugurar les noves aules formatives de l’Escola d’Hostaleria d’Osona.

L’acte va estar encapçalat pel Sr. Joan Lluís Espinós, subdirector general de Planificació i Organització de la Formació Professional de la Generalitat de Catalunya, acompanyat del president de la Fundació Osona Gastronomia i Alcalde de Tona, Sr. Josep Salom i del vicepresident de la Fundació i president del Gremi d’Hostaleria d’Osona Sr. Joan Naudó.


Durant l’inauguració de les aules, es van signar els convenis de col·laboració entre la Fundació Osona Gastronomia i les empreses; Gallart-Horeco, Artyplan i Equipvic. Els representants d'aquestes empreses, van explicar a tots el convidats, la importacià que tenia per ells col.laborar amb la Fundació i amb el projecte de territori que això suposa.

Després de la signatura dels convenis, es va fer la foto conjunta amb tots els representants de les empreses i de les entitats col·laboradores, que han contribuït en la posada en marxa de les aules.


Acte seguit, es va fer la presentació de les pagines web’s, tant de l’escola d’hostaleria, com la del IES Tona (creades ambdues per alumnes de diferents cursos del IES Tona)

I com no podia ser d'altra manera, es va tancar l’inauguració amb un refrigeri elaborat per els alumnes de l’Escola d'Hosteleria D'Osona.