dijous, 22 de març de 2012

La Gastronomia d’Osona és capdavantera també en Innovació i Recerca



L’empresa Osonenca Erre de Vic 1952 guanya el premi Innoval d’Alimentària amb Pastassana


La primera pasta fresca del país apta per a celíacs ha guanyat el premi com el producte més innovador en la categoria de frescos refrigerats no làctics

El premi s’entregarà el dimarts 27 de març a l’espai Media Set d’Innoval on es portarà a terme la presentació de la pasta amb les seves propietats i els seus beneficis.

La pasta fresca Pastassana, no conté gluten ni altres al•lèrgens ( a excepció de l’ou ) és comercialitza amb la varietat clàssica ( pasta blanca ) i en la que inclou verdures fresques com la pastanaga e els espinacs.

Recordem que fa pocs mesos l'empresa Erre de Vic va presentar aquest  producte a l'aula de demostracions que la Fundació Osona Gastronomia disposa a l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

Felicitats!