dilluns, 5 de març del 2012

NOU SUPORT A LA CANDIDATURA DE VIC, CIUTAT UNESCO DE LA GASTRONOMIA

El dia 17 de Febrer, els cuiners i propietaris dels restaurants “Faves comptades” de Tavertet i “el Xampanyet” de Cantonigròs, Fabià Contreras i Sergi Martí, varen aprofitar un viatge per terres Argentines per tenir una trobada oficial amb representants del casal català de Buenos Aires.


Aquesta entitat va estar representada pel seu president Josep Carles Puig Bóo i pels membres del Consell del Casal, el Sr. Josep Font i el Sr Josep Melendez Paredes; Va acompanyar l’acte el sr. Jordi Font, Director de la Oficina Econòmica de la Generalitat de Catalunya pel Con Sud.


 
Durant l’acte, els cuiners varen fer entrega d’un exemplar del Corpus del Patrimoni Culinari Català com a delegats de l’ Institut Català de la Cuina i van procedir a rebre per part del president del Casal Català el document oficial de suport del Casal Català de Buenos Aires a la CANDIDATURA DE VIC, CIUTAT UNESCO DE LA GASTRONOMIA.Ens congratula que arribin suports d’arreu, però encara més si ho fan des d’una entitat com aquesta que tanta importància, te i ha tingut, a l’hora de donar a conèixer la cultura catalana més enllà de les nostres fronteres.