dimecres, 9 de maig del 2012

Gastronomia i jazz a Vic


Recull fotogràfic de la carpa gastronòmica "jazz i gastronomia" que va organitzar el Gremi d'Hostaleria d'Osona, amb la col•laboració de la Fundació Osona Gastronomia i la Jazz Cava.
L'èxit de públic que durant el cap de setmana va passar per la carpa d'activitats gastronòmiques, ha evidenciat l’ interès que desperta, el lligam d'aquestes dues cultures, la musical i la gastronòmica.
Aquesta, és una iniciativa més, dins la candidatura de Vic, ciutat UNESCO de la gastronomia.

 
Proposta de tast del restaurant FAVES COMPTADES de Tavertet. PLAT DEGUSTACIÓ:Crema lleugera de porro fumat i foie. Escuma de patates i cruixent de botifarra amb aroma de tòfona. Salmó marinat amb cafè i caramel. Mini caneló de rostit de pollastre de pagès amb salsa de trompetes de la mort. Pastis amb cacau i trufa. PETIT TAST: Cansalada de porc blanc d'Osona fet a foc lent amb salsa de ceps. Botifarra de Vic amb melmelada de ceba i P.X.