El Cuiner de TorreSimón, Jordi Verdaguer va oferir un recital gastronòmic a l’aula Demo de l’Escola d’Hostaleria.
El cuiner Osonenc va ser qui va participar com a Mestre cuiner, en la tercera sessió del curs de cuina que organitza la Carnisseria Bruch de Tona, més de trenta persones van poder gaudir de la classe magistral. Un filet Wellington amb una salsa bearnesa i una de ratafia va ser el plat escollit pel cuiner per ensenyar la seva elaboració als assistents.
El cuiner Osonenc va ser qui va participar com a Mestre cuiner, en la tercera sessió del curs de cuina que organitza la Carnisseria Bruch de Tona, més de trenta persones van poder gaudir de la classe magistral. Un filet Wellington amb una salsa bearnesa i una de ratafia va ser el plat escollit pel cuiner per ensenyar la seva elaboració als assistents.
La formatgeria Mas Garet també es va afegir a l'acte.
Amb les dues medalles aconseguides en l'últim campionat del món de formatges , Mas Garet, es confirma com una de les millors formatgeries artesanes existents. A l'acabar la sessió de cuina, Mas Garet va donar a desgustar els formatges que elabora als assistents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada