Aquests mercats, organitzats pel consell comarcal d'Osona, amb la col·laboració de cada municipi on es porten a terme, tenen com a objectiu la promoció i venta de productes alimentaris, elaborats per artesans de la nostra comarca.
Juntament amb el mercat, s'hi han desenvolupat una sèrie d'activitats paral·leles, com els esmorzars elaborats i servits per l'escola d'Hostaleria d'Osona, les visites guiades al museu del pa, la jornada de portes obertes al jaciment del camp de les lloses i el tast de pans romans i de cervesa romana promoguts i guiats per la Fundació Osona Gastronomia.
Els pans varen sel elaborats per forner i estudiós del pa Joaquim Sañé, amb la col·laboració dels professors i alumnes del cicle de forneria i passtiseria de l'Escola d'Hostaleria.
La jornada festiva, es va arrodonir amb la fira del fil a l'agulla, el comerç al carrer i una trobada de motos clàssiques.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada