dilluns, 13 de desembre del 2010

ÈXIT DEL II SOPAR MEDIEVAL




El II sopar medieval, organitzat pel Gremi d’Hostaleria d’Osona, la Fundació Osona Gastronomia, l’Escola d’Hostaleria d’Osona i l’Ajuntament de Vic, que s’ha consolidat com a primera de les activitats de mercat Medieval, va resultar un èxit, tant d’assistència amb 50 comensals, com d’execució.

Els Cuiners del Gremi i de l’Escola d’Hostaleria varen interpretar perfectament les directrius donades pels catedràtics d’història de la UB, Antoni Riera i Jaume Dantí, i varen recrear amb tota fidelitat les receptes del segle XIV.

El marc escollit pel sopar, l’edifici on es troba el restaurant Cal “U”, va resultar immillorable per la celebració, així com el bon fer dels alumnes de l’escola d’Hostaleria d’Osona i els seus professors durant el servei.
Per acabar-ho d’arrodonir, les professors i alumnes de l’escola de música de Vic, varen harmonitzar la vesprada amb polifonies antigues mediterrànies i amb el so de les seves flautes.

Des de la Fundació, volem agrair a totes les persones, empreses i entitats, que han col·laborat amb aquesta activitat de cultura gastronòmica.

Mestres i alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, Associació de Flequers d’Osona, Associació de segadors de la Plana de Vic, Embotits Salgot, I.G.P Llonganissa de Vic, Vichy Catalan, Freixenet, Planes Bones, Osonaliment, Bon Preu, Joaquim Sañé, Xavier Puigseslloses, Ramon Redorta, Rafel Arnaus, David Martínez i Joan Reniu.