dimarts, 8 de febrer del 2011

AMB LES COSES DE MENJAR NO S’HI JUGA

Hores d’ara, fer dieta és un dels “esports” nacional més practicats, moltes persones volen allunyar-se de la mala alimentació i fer camí cap a dietes saludables.

Per desgràcia molta gent es refia de comentaris i suggeriments fets per persones no professionals, que professen la religió de “aconsellar és gratuït “.

Cal menjar molta fruita i verdura, però compte amb els excessos en la ingesta d’aquests aliments, ja que pot ser pitjor el remei que el mal.

Hi ha la creença que autoimposar-se dietes carregades de fruita, serà la panacea per aprimar-se, fruita per esmorzar, fruita per dinar i evidentment per sopar altre vegada i en exclusiu fruita, dons bé, res més lluny de la realitat Sopant cada dia només fruita, no aconseguirem reduir els dipòsits de greixos, per aconseguir aquest repte incloure en la nova dieta un aspecte tant important com és fer exercici, a més ens caldrà equilibrar molt bé la nostre alimentació. Això és una qüestió personal, tots som diferents!.

Caldrà que un professional faci un estudi previ i un posterior control de cadascun dels passos a seguir per no arribar a un “caos “ nutricional.

Agafem com a referència la dieta mediterrània, recentment denominada com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO, que ens indica la importància de la varietat i l’equilibri en la nostra ingesta diària.




SALUT SI, ESCESOS O DEFICIENTCIES NO!