Aquest dijous, a L’Escola d’Hostaleria es van fer les semifinals del concurs. D’entre les 10 receptes pre-seleccionades en una primera fase se’n van escollir tres que aniran a la final que es farà el dia 15 a Vic en un acte dins el programa del Mercat del Ram.
El jurat va estar format pel president de l’IGP, Urbici Escude; Gemma Prat de l’empresa Fussimanya; Francesc Molera, professor de l’Escola d’Hostaleria; la directora de l’Escola d’Hostaleria, Dolors Casas; Josep Salom, alcalde de Tona i president de la Fundació Osona Gastronomia; Nandu Jubany, del Restaurant can Jubany; Pep Palau, de Palau&Von Arend; el director del Parador de Vic, Daniel de Lamo; el responsable de formació de DAMM, Carles Cervantes; i Joan Naudó, president del Gremi d’Hostaleria d’Osona.
En la seva elecció el jurat va valorar aspectes com l’originalitat, el gust, l’ús de la llonganissa entre d’altres.
desitgem sort als finalistes!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada