dimarts, 12 d’abril del 2011

TAPES DE LLONGANISSA

Aquest dijous, a L’Escola d’Hostaleria es van fer les semifinals del concurs. D’entre les 10 receptes pre-seleccionades en una primera fase se’n van escollir tres que aniran a la final que es farà el dia 15 a Vic en un acte dins el programa del Mercat del Ram.


El jurat va estar format pel president de l’IGP, Urbici Escude; Gemma Prat de l’empresa Fussimanya; Francesc Molera, professor de l’Escola d’Hostaleria; la directora de l’Escola d’Hostaleria, Dolors Casas; Josep Salom, alcalde de Tona i president de la Fundació Osona Gastronomia; Nandu Jubany, del Restaurant can Jubany; Pep Palau, de Palau&Von Arend; el director del Parador de Vic, Daniel de Lamo; el responsable de formació de DAMM, Carles Cervantes; i Joan Naudó, president del Gremi d’Hostaleria d’Osona.

En la seva elecció el jurat va valorar aspectes com l’originalitat, el gust, l’ús de la llonganissa entre d’altres.

desitgem sort als finalistes!