dijous, 7 d’abril del 2011

Tres cuiners Michelin es posen als fogons de l’Escola


L’Escola d’Hostaleria ha estat escenari aquest dimecres de la I Jornada de cuina d’autor. En aquesta activitat els alumnes de l’Escola han tingut ocasió de veure les evolucions als fogons de tres cuiners amb estrella Michelin: Nandu Jubany (Restaurant can Jubany), Jordi Vilà (Restaurant Alkimia) i Carles Gaig (Restaurant/Fonda Gaig).

La Jornada ha consistit en què cada cuiner cuinés alguns plats emblemàtics de la seva carta. Nandu Jubany ha començat amb uns pèsols a la brasa amb botifarra negra i cansalada. Jordi Vilà ha cuinat sopa de fideus a les cinc espècies entre d’altres i finalment Carles Gaig ha apostat per plat de cuina més tradicional, com la brandada de bacallà o l’”steak” tàtar.

Els alumnes han mostrat el seu interès durant tota la jornada preguntant i tastant els diferents plats dels cuiners.

La jornada ha acabat amb un dinar on estaven convocats tots els mitjans de comunicació juntament amb els cuiners.

L’èxit d’aquesta experiència farà repetir l’experiència en un futur proper.