divendres, 20 de juliol del 2012

COL.LABORACIÓ AMB EL FESTIVAL DE MÚSICA DE CANTONIGRÒS A VIC

Ahir, tret de sortida del festival amb un tast/aperitiu de cuina i productes elaborats per artesans i cuiners membres del Gremi d'Hostaleria d'Osona.

Embotits i formatges, coca de patata del bufet, sopa freda de síndria i tomàquet, amanida de mongetes de Collsacabra amb ceba dolça i bolets, tartaleta de confitura de tomàquet especiada amb cruixent de cansalada, coca de forner ( del gremi de forners d'Osona ) amb Llonganissa de Vic (I.G.P, Casa Riera Ordeix), punxó de botifarra negra i formatge de cabra, torrada amb sobrassada i mel, carquinyolis....

Seguim amb la promoció de la candidatura, Vic Ciutat UNESCO de la Gastronomia!




1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt b aquest aperitiu.
A veure si aviat us donen aquest reconeoxament Unesco